PlayStar diluncurake ing New Jersey Powered by Gaming Innovation Group
Toto

PlayStar diluncurake ing New Jersey Powered by Gaming Innovation Group

Platform iGaming sing menang lan panyedhiya solusi sportsbook, Gaming Innovation Group (GiG), ngumumake yen PlayStar casino online saiki manggon ing New Jersey .

Powered by GiG, PlayStar diluncurake ing New Jersey
Casino online GiG-powered gabung pasukan karo Ocean Casino Resort kanggo ngamanake akses menyang pasar diatur ing negara. Saiki, PlayStar bakal Toto HK nggunakake platform pemenang penghargaan GiG kanthi kombinasi penawaran produk unik kanggo tuwuh luwih akeh ing New Jersey. Pasar gambling sing diatur ing Negara Taman wis terus berkembang. Miturut data sing dirilis dening New Jersey Division of Gaming Enforcement (DGE), regulator ing negara kasebut, revenue game ing wulan kepungkur tambah 31% yen dibandhingake karo periode sing padha ing 2021.

” Iki mung awal, nanging kita ndeleng nomer akeh lan yakin bisa mbangun nalika kita munggah ing New Jersey. ”

Per Hellberg, CEO ing PlayStar
CEO PlayStar kang, Per Hellberg , dicethakaké ana ing Bukak ing New Jersey tandha tonggak utama kanggo perusahaan . Miturut CEO PlayStar, perusahaan saiki bakal nggunakake produk lan platform kuat GiG supaya bisa tuwuh maneh. Hellberg ujar manawa sanajan entri kasebut mung diwiwiti, perusahaan kasebut wis nambah permintaan. Ing kesimpulan, dheweke mbadek wutah luwih ing New Jersey kanggo PlayStar.

Platform GiG Mbisakake Operator Tuwuh
Richard Brown , CEO GiG, nambahake manawa perusahaan wis kesengsem saka wiwitan kolaborasi karo PlayStar. Dheweke nerangake manawa PlayStar Demo Slot duwe tim khusus sing berpengalaman lan perusahaan kasebut duwe visi produk sing kuwat banget . Brown ujar manawa GiG seneng ndeleng platform kasebut duwe peran penting ing peluncuran PlayStar ing New Jersey . Pungkasan, CEO GiG ujar manawa kolaborasi anyar kasebut bakal menehi keuntungan kanggo perusahaan loro kasebut.

“ Kita remen sing teknologi kita wis diputer peran utama ing Bukak New Jersey, lan bisa bangga sing, minangka PlayStar netepake piyambak minangka account iGaming kuwat lan inovatif ing AS, sukses kemitraan kita bakal luwih nduduhake Togel Sydney lan drive. ambisi kita dadi mitra platform pilihan kanggo operator ing pasar sing diatur. ”

Richard Brown, CEO ing GiG
GiG ngandhakake yen platform kasebut “dibangun kanthi teknologi sing lincah lan lincah” sing ditambah karo pengalaman sing signifikan ing industri kasebut. Apa maneh, platform kasebut ngidini operator tuwuh kanthi eksponensial ing macem-macem yurisdiksi sing diatur ing saindenging jagad.

Saliyane peluncuran PlayStar ing New Jersey, GiG bubar ngumumake yen diwenehi wewenang ing Pennsylvania. Perusahaan ngandika ana sing nampa wewenang interim saka pengatur gambling ing negara, Pennsylvania Gaming Board Control .