Hard Rock nyumbang M kanggo Riset Kanker Payudara
Toto

Hard Rock nyumbang $1M kanggo Riset Kanker Payudara

Hard Rock International , perusahaan internasional operasi kasino, restoran lan toko, announced sing 23. edition saka kampanye Pinktober taunan wis mundhakaken $ 1 yuta kanggo riset kanker payudara. Iki minangka salah keluaran hk sawijining taun paling sukses kanggo Pinktober lan bakal weruh dhuwit sing disumbang menyang American Cancer Society.

Riset Kanker Payudara sing Didhukung Hard Rock
Pinktober minangka inisiatif taunan Hard Rock sing ndeleng operator nglumpukake dana kanggo riset kanker payudara, nuduhake solidaritas karo akeh wanita ing saindenging jagad. Kanggo nindakake, properti Hard Rock, kalebu kasino, Hard Rock Cafes lan Rock Shops nawakake produk eksklusif Oktober edisi winates.

Produk kasebut biasane kalebu item menu khusus lan barang dagangan edisi winates. Kajaba iku, Hard Rock International biasane nganakake kontes nulis lagu amal lan aktivasi liyane, mbantu ngumpulake dhuwit sing cukup kanggo nyumbang.

Kampanye Pinktober taun iki tampil luwih apik tinimbang edisi 2021. Kanggo referensi, pengulangan taun iki saka inisiatif weruh Hard Rock mundhakaken yuta kanggo sabab sawijining – dandan pinunjul ing taun pungkasan $700.000.

Pinktober minangka salah sawijining inisiatif amal paling gedhe ing Hard Rock lan wis ndeleng perusahaan kasebut nyumbang kanggo riset kanker wiwit taun 2000.

Selebriti Didhukung Inisiatif
Kampanye Pinktober edisi taun iki dipimpin dening Dominique Crenn, koki Prancis sing misuwur sing sadurunge wis ngalahake kanker payudara. Selebriti liyane sing ndhukung inisiatif operator yaiku musisi David Correy sing mbantu SGP Prize kontes nulis lagu. Correy banget nandur modal ing sabab amarga ibune tilar donya amarga kanker payudara.

Petugas operasi Hard Rock International, Jon Lucas , ngomong babagan inisiatif kasebut lan diarani Pinktober “salah sawijining wektu sing paling diantisipasi lan dirayakake ing Hard Rock.”

Saben Oktober, divisi lan properti perusahaan kita ing ndonya bener-bener nggambarake motto ‘Tresna Kabeh – Layan Kabeh’ lan ‘Take Time To Be Kind’ kanthi gabung kanggo ndhukung kesadaran lan riset kanker payudara.

Jon Lucas, COO, Hard Rock International
Lucas ujar manawa tim Hard Rock seneng nampani chef Crenn lan Correy sing duwe bakat minangka mitra Hard Rock International lan panyengkuyung misi Result HK Pinktober. Dheweke negesake manawa loro-lorone wis kena pengaruh kanker payudara lan muji dheweke gelem melu kampanye kasebut.

Ing warta liyane, Hard Rock mung ngrampungake akuisisi saka kasino The Mirage ing Las Vegas. Operator entuk properti saka MGM Resorts sawise entuk persetujuan saka Papan Kontrol Gaming Nevada.