Macau Melihat Penutupan Kasino Baharu Pertama Akibat Wabak COVID-19
Toto

Macau Melihat Penutupan Kasino Baharu Pertama Akibat Wabak COVID-19

Kasino di Macau telah berusaha keras untuk terus beroperasi ketika gelombang baharu COVID-19 mengatasi Wilayah Pentadbiran Khas (SAR) China. Bagaimanapun, pihak berkuasa telah terpaksa menutup salah satu daripadanya SDY Hari Ini berikutan wabak yang ketara di hartanah itu. Grand Lisboa Kasino Grand Lisboa SJM Holdings di Macau dalam gambar udara. Bandar ini telah menutup hartanah […]

Toto

Jake Paul Bekerjasama Dengan Joey Levy untuk Melancarkan Tapak Pertaruhan Mikro Betr

Joey Levy dan Jake Paul mahu membawa pertaruhan mikro ke hadapan pertaruhan sukan AS. Mereka kini mempunyai $50 juta untuk menyokong usaha mereka, yang dipanggil Betr. Jake Paul Pengaruh media sosial Jake Paul bergambar dengan jersi Liverpool FC awal agen slot tahun ini. Pada hari Isnin, Paul dan Joey Levy mengumumkan penciptaan Betr, media sukan […]

Toto

Penutupan kasino surem tampilan Macau 2020: eksekutif, analis

Pamrentah Macau mrentahake penundaan 15 dina saka 41 kasino ing kutha wiwit tengah wengi dina Selasa , sawise telung warga lokal – kalebu loro buruh https://schivardi2007.com/ sing gegandhengan karo industri kasino – kena infeksi koronavirus, awan prospek penghasilan 2020 kanggo industri lokal ujar. eksekutif industri lan sawetara broker. Ing dina woro-woro penutupan, sawetara makelar mbatesi […]

Toto

Recovery 2H kanggo Macau yen contagion mandegake: Analysts

Dikarepake kanggo Macau casino gambling bisa nggawe Recovery kuwat ing separo kapindho taun, kasedhiya wabah coronavirus China bisa kontrol rauh, ngandika laporan saka Sanford C. Bernstein lan Co LLC ing Outlook macroeconomic kanggo sektor konsumen Asian. “Ing tataran iki kita weruh Macau duwe Recovery ngalangi ing separo kapindho,”Ngandika penulis laporan, kang ditanggepi ana. Komentar saka […]

Toto

Inquiry Crown tekan pengadilan sawise tantangan Melco

Bagéyan saka tantangan legal marang priksaan menyang operator casino Australia Crown Resorts Ltd kang cocog kanggo nyekeli lisensi game ing New South Wales dianakaké ana esuk ing Supreme Court negara, dikonfirmasi Pengeluaran SDY kanggo GGRAsia a spokesperson saka New South Wales Independent Omben-omben lan Gaming. Wewenang (ILGA). pangembang Casino Melco Resorts lan Hiburan Ltd, kontrol […]

Toto

Telung hotel Sands China ing Cotai ngaso operasi ana

Telung hotel bintang lima Cotai sing disedhiyakake dening operator kasino Macau Sands China Ltd kudu “dilereni soko tugas” wiwit dina Jumuah, ujare pejabat Data SDY pemerintah Macau ing konferensi pers Kamis. Padha: Four Seasons Hotel Macao (digambarke ing foto file) – bagéan saka Komplek sing kalebu Venetian Macao lan Plaza Macao -; lan ing sisih […]

Toto

Macau casino nutup biaya nganti US $ 2,6mln dina: CEO Wynn

Langkah penutupan casino ing Macau biaya Wynn Resorts Ltd antarane US $ 2,4 yuta kanggo US $ 2,6 mayuta-yuta dina, ngandika ketua eksekutif klompok Matt Maddox ing telpon konferensi pangentukan ana. Wynn Resorts, perusahaan induk operator kasino Macau Wynn Macau Ltd, nglaporake kerugian kanggo kuartal kaping papat 2019. Ing upaya kanggo nyegah panyebaran lokal saka […]

Toto

Rejeki campuran kanggo raja-raja game ing dhaptar HK Forbes

Milyuner karo kapentingan game ing Macau maneh fitur penting ing Hong Kong taun iki 50 dhaftar Wong paling sugih. Ing rundown nyawiji dening majalah Pengeluaran HK Forbes, Henry Kar Shun Cheng – ketua Chow Tai Fook Jewellery Group lan New World Development, lan sing lenggah ing Papan ing Macau casino operator SJM Holdings Ltd – […]

Toto

S & P watch negatif ing 2 Macau Melco Unit re kredit

Standard & Poor kang Financial Services LLC ngandika ing circular ana wis diselehake kabeh ratings kredit kanggo loro tambahan Macau utama operator casino Melco Resorts lan Hiburan Ltd ing apa iku disebut “kredit watch negatif”. Loro anak perusahaan Macau yaiku Melco Resorts (Macau) Ltd lan Studio City Co Ltd. S&P Global ujar manawa alesan kanggo […]

Toto

City of Dreams Macau nawakake mbalekaken hotel nganti 29 Feb

Loro resort casino Macau sing disedhiyakake dening Melco Resorts and Entertainment Ltd – City of Dreams Macau lan Studio City – wis ngirim kabar ing situs web masing-masing sing nawakake jadwal ulang utawa nawakake Pengeluaran SDY mbalekaken ora ana paukuman ing pesenan kanggo hotel wiwit saiki nganti 29 Februari. Kabar City of Dreams uga ujar […]